Skip to main content

Test je kennis!

Doe mee aan de quiz waarbij je wél een keus hebt! Zijn er 1, 2 of 3 miljard mensen die nu geen mogelijkheid hebben om voor Jezus te kiezen? Wie heeft er oog voor de minst bereikte volken in de wereld?

DOE MEE MET DE PUBQUIZ!

Your Choice Pubquiz

Daag jezelf of je vrienden, familie of kerkgenoten uit en test je kennis rondom missie in deze interactieve quiz. Met inspirerende verhalen en verbazingwekkende cijfers.

De pubquiz wordt gepresenteerd door Chris Segers en de kandidaten in de studio zijn Wilke Stuij van EO BEAM en Coen Nuijten van C-Generations.

Bekijk de promo >

Je kunt deze pubquiz makkelijk zelf houden met vrienden, familie of kerkgenoten. Je ontvangt van ons alle elementen die je nodig hebt om een pubquiz te organiseren.

Organiseer zelf een pubquiz >

Bidden

Je kunt bidden voor de minst-bereikte mensen. Veel deelnemers hebben gebedskalenders waarbij je dagelijks voor een specifiek punt kunt bidden.

Ondersteun zending

Je kunt een zendingsorganisatie ondersteunen met tijd, geld of gebed. Zodat meer mensen bereikt worden met het Evangelie.

Word zendeling

Heb je het op je hart zelf zendeling te worden? Zet de stap en ga naar gebieden waar het nodig is. Neem voor advies contact op met een van onderstaande organisaties.

JOIN THE HUB!
Ben je geraakt? Je kan onze facebook en instagram posts delen met je eigen vrienden. Zo doe je mee aan het bekendmaken van de nood van de minst-bereikten.
No Choice is een samenwerkingsverband van 20 verschillende organisaties.

Vragen? Neem contact op met info@no-choice.nl